İlacı belki bulmuş olabiliriz. Testleri yapacağız.

Afrika ülkesinden bomba koronavirüs çıkışı.

Afrika ülkesinden bomba koronavirüs çıkışı: Ülkemiz bu ilaçla dünyanın tarihini değiştirecek.

Afrika ülkesi Madagaskar’da Devlet Başkanı Andry Rajoelina, koronavirüse ilişkin yaptığı açıklamada, “İlacı belki bulmuş olabiliriz. Testleri yapacağız, eminim ki, Madagaskar bu devayı bulacaktır. Tüm dünyanın tarihini değiştireceğiz” dedi.

Afrika’nın doğusundaki ada ülkesi Madagaskar’da Devlet Başkanı Andry Rajoelina, koronavirüse karşı bitkisel ilaç bulmuş olabilecekleri açıklamasını yaptı.

Tombik

Çarşamba günü TV’de konuşan Devlet Başkanı Andry Rajoelina, “Madagaskar’ın koronavirüsü tedavi edebilecek devaya – edebilecek diyorum çünkü bunun kanıtlanması gerekiyor – sahip olduğuna dair bir mektup aldım” dedi.

Mektuba göre sözkonusu bitkinin koronavirüsü tümüyle tedavi edebildiğini aktaran Rajoelina (45), diğer yandan mektubun yazarı ve bitki hakkında bilgi vermedi.

“Madagaskar devayı bulacak”

Bunu kanıtlamak için bir dizi testin hazırlandığını ve Madagaskar’ın bilim insanları ile laboratuvarlarının testlere katılmak istediğini ifade eden Rajoelina, “Testleri yapacağız, eminim ki, Madagaskar bu devayı bulacaktır. Tüm dünyanın tarihini değiştireceğiz” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks