Bariz olan bir gerçek ile karşı karşıyayız.

Ölüm hak ise neden korkuyorsunuz.

Gündem aslında virüs değil ölümdür…

Var olan bir gerçek ile köşeye sıkıştırılmış bulunmaktasınız.

Aslında şuan şunu görüyoruzki teknoloji bizi baskı altına almış durumda. Bize bizim ile hiç alakası olmayan bir korku ile hükmediyor. Varlığın son noktası olan ölüm nasıl olurda insan bedenin de bu kadar korku oluşturabilir. Zaten yaşamıyordunuz ki… Tüm hayatı size hükmedenler tanımladı. Onlar size bir hayat sundu. Şuan ki yaşamınız tamamen onların eseridir.

Tombik

Onların öğrettiği kelimeler ile cümleler kurup hayatınızı tanımladınız. Onların meydana getirdiği kanun maddeleri ile hayatınıza yön verdiniz. Hatta onların verdiği eğitim ile bir diplomaya sahip oldunuz…Sizin bu hayata hiç bir katkınız olmadı. Acaba onun için mi duyarsızlaştınız ve kabullendiniz diye kendinize sormanız gerek.

Hiç bir katkınız olmayacak ise ve kurulu bir düzen üzerine dünyaya geldi iseniz, nedeni nedir? Bir cinsel ilişki eseri mi? Yoksa yaradılış gereği mi?. Kadın doğurganlığı sizin ise erkek olmanızdan mıydı dersiniz…Düşmeden düştüğünüzü anlayamazsınız. Ölmeden de ölmeyeceğinizi anlayamayacaksınız…

Onun için bizi evlere tıkayanlar, yüzlerimize maske geçirenler, dostluk ve arkadaşlık bağlarını koparanlar, her gün medya denen camdan korku salanlar kimler veya kimdir bunu bir düşünmelisiniz…

Hiç düşünmezsiniz ki yaratıcı böyle bir şey istedimi…Eğer böyle bir şey istese idi ol dediğin de olmazmıydı zannediyorsunuz. Bazı salakların kalkıp da bu işi dine bağlaması ise korkudan başka bir şey değil ki bize ölümü öğreten ve hatırlatanlarda onlardır.

Takdir böyle ise neden dışarı çıkıp nefes almıyorsunuz. Veya neden gerçekleri düşünüp araştırmıyorsunuz…Sonuç ölüme varacağına göre değişecek olan nedir?

Aslında insanın ölümden korkmasının tek bir sebebi vardır, işlediği günahlar, tecavüz ettiği hak ve hukuklar ve yerine getiremediği ibadetidir.

Siz demiyormusunuz her dini konuşmanızda ‘Bir zaman kıyamet kopacak…’ diye halen neden korkuyorsunuz ki kıyamet dediğin ölümdür. Ölümde doğuşun sebebidir. Ve yeniden dirileceğimizin inancıdır.

Onun için inanırken aklınıza sorunda inanın size gösterilenlere hemen teslim olmayın.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks