Hiçbir sıkıntısı yoktu. Bu intihar değil cinayet.

Plazanın 20. Katından Düşerek Ölen Genç Kızın Babası: İntihar Değil Cinayet.

Plazanın 20. Katından Düşerek Ölen Genç Kızın Babası: İntihar Değil Cinayet.

Ankara’da bir plazanın 20. katından düşerek ölen genç kızın babası, “Hiçbir sıkıntısı yoktu. Bu intihar değil cinayet” dedi.

GENÇ KIZIN ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ

Tombik

Doğum gününde Ankara’nın en lüks plazalardan birinin 20’nci katından düşen Gazi Üniversitesi “Sanat Tasarım” öğrencisi Şule Çet’in (23) ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor. İddiaya göre; Çet, Ç.A.’nın ortak olduğu işyerinde yarı zamanlı çalıştı. Diğer ortak, Çet’in işine son verdi. Ç.A. ise “Yeniden işe dönersin, buluşup, konuşalım” dedi. Geçen 28 Mayıs’ta Çankaya’daki plazada buluştular. Plazadaki kameraları inceleyen polise göre; Çet, Ç.A. ve yanlarındaki iki erkek B.Y. ve T.K. ile birlikte 23.54’te plazaya girdi. Saat 01.30’da B.Y. ile T.K. plazadan ayrıldı. Çet ise 04.00’te 20’nci kattan düşerek öldü. Polis, B.Y. ile T.K.’nin ifadelerine başvurdu.

”BURADAN ÇIKAMIYORUM, ADAM BANA TAKMIŞ”

Çet’in ev arkadaşı Liliya, kilit nokta oldu. Liliya “Gece 01.48’de aradı. ‘İçeriye geçiyorum, beni ara ve acil gelmem gerektiğini söyle’ dedi. 12 dakika sonra ‘Buradan çıkamıyorum, adam bana takmış. Bırakmıyor, keşke gelmeseydim’ diye mesaj attı” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks