Havadan zehirleniyor olabiliriz.

İnsanlığın ortak noktası nefes aldığımız hava...

Bence havadan zehirleniyoruz…

International Climate Agreement

https://unfccc.int/process/conferences/pastconferences/paris-climate-change-conference-november-2015/paris-agreement buradan bir kaç dilde indirebilirsiniz. Maalesef Türkçesini bulamadım.

Tombik

Havadan zehirleniyor olabiliriz.Efendim bu Uluslaraarası İklim Sözleşmesi denen sözleşmenin içeriğinin ne olduğu veya ne kadar doğru olduğu sadece yazanlar tarafından bilinmektedir. Ve bunu kimler ne için yazdı hangi ülkeler bu sözleşmeye imza attı.

Havadan zehirleniyor olabiliriz.

Şimdi asıl konu bu sözleşmeye imza atan 195 ülke bu sözleşmeyi okudu mu ? Nasıl oluyorda bu kadar ülke sadece 6 dilde hazırlanmış olan bu İklim Sözleşmesini imzalıyor? Gerçekten çok ilginç bir durum.

Bu sözleşme Havanın her gün veya belirli zamanlar da kimler tarafından ne için spreylendiği veya uçaklardan ne tür bir ilaç bırakıldığı araştırılmalı ve tüm dünya insanlarına duyurulmalıdır. Tenefüs ettiğimiz hava tüm insanlığın hakkıdır. Ve hesabının verilmesi gerekmektedir.

Söylentilere göre 40 yıldır yapılan bu işlemin bu Paris Uluslaraarası İklim Sözleşmesi ile hiç bir alakası yoktur. Sadece yapılan işin bir takım insanlar tarafından öğrenildiği ve bilgilerin yayılmaya başlayacağını bildiklerinden göstermelik bir sözleşme düzenlenmiş yapılan işlem resmileştirilmiştir.

Tüm dünya medyasını da Paris Uluslaraarası İklim Sözleşmesi güya Küresel Isınmayı önlemek (bunu da kendileri uydurmuşlardır), dünyayı korumak, iklimi kontrol altında tutmak gibi saçma sapan bahanelerle bildirilmiştir. Zaten dünyanın iklimi değişiyor ise bunu da kendileri yapmaktadırlar.

Havadan zehirleniyor olabiliriz.

Şimdi havadan bırakılan bu maddenin, ilacın veya spreyin içeriğinin ne olduğunu kim biliyor? Bu spreyin veya ilacın toprağı etkilemediğini, insanları duyarsızlıştırmadığını, insanları uyuzlaştırmadığını nereden bileceğiz.

Hatta insanların düşünmelerini engeleyen bir madde olmadığını kim bilebilir. Düşünsenize hava bizim yaşam kaynağımız ve tüm insanlığı ortak yaşamı…

  • Bu durumun açıklanması gerekmez mi?

Havadan zehirleniyor olabiliriz.

İnsanlık uyuyor. İnsanlık uyutuluyor. Gündem bu olması gerek…Çünkü tüm göndemleri oluşturan bu olabilir.

Virüslerin meydana gelmesi, toprağın zehirlenmesi, meyve ve sebzelerin değişmesi, insanların duyarsız olması, insanların düşünmemesi, kabullenmişlik gibi durumlar belkide havadan bırakılan ile meydana getiriliyor olamaz mı?

Bakınız bir insana, bin insana, onbin insana, yüzbin insana, bir milyon insana aptal diyebilirsiniz. Ancak milyar insana aptal derseniz aptal olan siz olursunuz…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks