Göztepe Fraport TAV Antalyaspor maçı sonucu 0-1

Antalyaspor deplasmanda 155 gün sonra kazandı

Antalyaspor deplasmanda 155 gün sonra kazandı.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, deplasmanda Göztepe’yi yenerek 155 gün sonra galip gelmeyi başardı.
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda Göztepe’yi yenerek 155 gün sonra galip gelmeyi başardı. Kırmızı beyazlı takım Göztepe maçından önce geçen sezonun 33’üncü haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.Süper Lig’in 18’inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda Göztepe’yi Doğukan Sinik’in attığı golle 1-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar bu golle 10 maç, 155 gün aradan sonra dış sahada galip gelmeyi başardı. Akdeniz ekibi, bu galibiyetle puanını 24’e yükseltti.

DIŞ SAHADA İLK GALİBİYET

Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. Kırmızı-beyazlılar, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alarak topladığı 24 puanın sadece 8’ini dış sahalarda alabildi. Akdeniz ekibi bu sezon deplasmanda Göztepe’yi yenerken, Beşiktaş, Kasımpaşa, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Sivasspor ve Galatasaray maçlarından beraberlikle sahadan ayrıldı. Yeni Malatya, Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor mücadelelerinden ise puan çıkartamadı.

Antalyaspor, 9 deplasman maçının 6’sında kalesinde gol gördü. Bu maçlarda 13 gole engel olamayan Akdeniz ekibi, rakip ağları ise 8 kez sarsabildi. Fraport TAV Antalyaspor, Sivasspor, Galatasaray ve bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini aldığı Göztepe maçında kalesini gole kapatma başarısı elde etti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks