Google Glass Enterprise Edition 2’yi yurt dışında satışa sundu.

Google Glass AR gözlüğ

Google Glass AR gözlüğü şimdi herkes tarafından satın alınabiliyor.

Google en yeni artırılmış gerçeklik gözlüğü Google Glass Enterprise Edition 2’yi yurt dışında satışa sundu. Şirket yaklaşık bir yıl kadar önce seçtiği bazı iş ortakları üzerinden bu gözlüğü 999 dolarlık fiyattan satmaya başlamıştı.

  • Fiyat aynı kalıyor, bununla birlikte gözlüğün iliştirildiği bir versiyonu tercih edenlerin biraz daha fazla ödemesi gerekiyor. Google, bundan böyle gözlüğü satmak için araya bir çözüm ortağı sokmayacağını da belirtiyor.
Tombik

Özellikle Google’ın başlığıyla daha fazla ilgilenmek isteyen geliştiriciler için doğrudan satış yararlı olacaktır. Google bundan altı yıl kadar önce de doğrudan gözlük satışına girişmişti, ancak Google Glass Explorer Edition’ın 2014’teki çıkışı pek de iyi gitmemişti.

  • Bu işletmelere özel bir ürün, günlük kullanım için tasarlanmamış. Daha çok inşaatlarda veya fabrikalarda çalışanlar için geliştirilmiş. Aynı zamanda sağlık alanında ve bu tarz artırılmış gözlüğün verimlilik sağlayacağı düşünülen diğer alanlarda da kullanılabilir. Microsoft’un HoloLens’i gibi eksiksiz bir karma gerçeklik cihazına ihtiyaç duymayanlar için Google’ın çözümü yeterli olacaktır.

Google Glass proje lideri Jay Kothari, “Glass Enterprise Edition 2’nin geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürülmesinden bu yana, Glass için yeni, yararlı kurumsal çözümler oluşturmak isteyen geliştiriciler ve işletmelerden güçlü talepler gördük.” diye yazdı. “Glass ile çalışmaya başlamalarını kolaylaştırmak için, şimdi doğrudan CDW, Mobile Advance veya SHI gibi donanım satıcılarımızdan birinden cihaz satın alabilirler.”

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks