“Gerçekleri açıklarsam Türkiye sarsılır” diyen Prof. Erkan Topuz…

Göz göre göre kanser oluyoruz!

Göz göre göre kanser oluyoruz!

“Gerçekleri açıklarsam Türkiye sarsılır” diyen Prof. Erkan Topuz’un verdiği bilgiler tüyler ürpertici! İşte kansere yol açan nedenler…

  • Esra Ceyhan’ın Kanal D’deki programına yıllar önce konuk olan İ.Ü. Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz, yine herkesi ekran başına kilitleyen açıklamalarda bulunmuştu. Bugünleri hatırlatmak adına tekrar paylaşıyoruz
Tombik

Topuz, kanserle mücadelenin anne karnında başladığına dikkat çekerek hamile kadınların ve bebek sahibi insanların evde dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı.

Bulaşık deterjanlarından, halıların temizliğine kadar çok önemli ayrıntılar…

Bulaşık makinasında kullandığınız deterjan da petrol ürünü, yani kanserojen!

  • Ne kadar yıkarsa yıkansın kalıntılar kalabilir.
  • Eğer sağlığınızı düşünüyorsanız çıkardığınız bulaşıkları sirkeli suyla ya da limonlu suyla silin.

Plastik her yerde zehir: Pastik bardaklar, kaplar, plastik herhangi bir şey… Ben ona girmiyorum bu lafı söylersem yer yerinden oynar.

Bu plastikler ev yapımına girdiler. Doğrudan doğruya inşaat malzemesi olarak kullanıyorlar. Çok bilinçli olun, çok iyi markalar kullanın.

  • Bunları söylemem demek Türk ekonomisiyle oynamam demek. Ben insanlara kendimi adadım, onun için kimseden korkmuyorum açık açık söylüyorum.

Her türlü deterjandan kaçının! Devamlı olarak zeytinyağı ve defne sabununu seçiniz. Ellerinizi, vücudunuzu hakiki zeytinyağ, defne veya fıstık yağından yapılan hakiki sabunlar da seçilebilir.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks