Gerçek mermi de kullandığı soykırımlarda bu yıl 25 Filistinli çocuk şehit oldu.

İsrail’den büyük vahşet! 25 Filistinli çocuk şehit.

Katil ve işgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik uyguladığı, gerçek mermi de kullandığı soykırımlarda bu yıl 25 Filistinli çocuk şehit oldu.

Uluslararası Filistin Çocuk Savunma Hareketi’nin raporuna göre, yıl başından bu yana 25 Filistinli çocukİsrail askerleri tarafından şehit edildi.

Tombik

İsrail askerlerinin Filistinli çocukları “kasten” öldürdüğü belirtilen raporda, 21 çocuğun Gazze Şeridi’nde, 4’ünün ise Batı Şeria’da düzenlenen saldırılarda şehit düştüğü ifade edildi.

135 FİLİSTİNLİ ŞEHİT

Şehit edilen çocuklardan 21’inin gerçek mermiyle vurularak katledildiğine, 11’inin başından veya boynundan vurulduğuna işaret edilen raporda, “İsrail ordusu, kendisine doğrudan bir tehdit oluşturmayan Filistinli çocuklara karşı ölümcül güç ve gerçek mermi kullanmaya devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.

İsrail askerleri en son geçen cuma Gazze sınırında düzenlenen barışçıl “Büyük Dönüş Yürüyüşü” gösterilerine katılan 12 yaşındaki Yasir Ebu Neca’yı başından vurarak şehit etmişti.

Detaylar, haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks