Gel bağrıma bir hançer sapla gerçekler ortaya çıksın, bu kalem artık kırılsın.

Bağrımda ki hançer.

Hani sizin kader diye tanımladığınız ancak sizin kader haline getirdiğiniz durumlar var ya onlar işte birer hançerdir insanın bağrında ve bir çok şeyi bilenlerin kafasında.

  • Bu hançer ne çıkar yerinden ne de gelir biri oynatır derinden. Ancak ilahi adalet tecelli ettiğinde çıkacaktır bağrından. Bunun en büyük nedeni ise suçlu çoktur ve herkes suskundur. Hayatlar bir bir hiç edilmiştir ama sen bir türlü bunu anlayamaz ve göremezsin.
  • İşte gerçek hançer görenlerin bağrına saplanmıştır. Her ne kadar yazsalarda her ne kadar çizzelerde biri gelip de bu hançeri çıkarmaz yerinden. Çıkarsa da emin olun korkacaktır bildiklerinden. Çıkarlar ve korku üzerine kurulmuş bir hayatın hançeridir bilenlerin bağrına saplanmıştır susmaları ve acı çekmeleri için.
  • Kimisi ise yazar da yazar, yazılanlar ise bazılarına çok basit gelir ancak hiç bir zaman ağızdan çıkmayacak kelimelerdir.  Zaman geldiğinde kalem kırılacak bu hançer saplandığı yerden çıkacak ve oluk oluk kan akacaktır. Siz bunu da anlayamayacaksınız.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks