FETÖ’nün ‘gaybubet evleri’ yapılanmasının nasıl işlediğinin görüntüleri ortaya çıktı.

Tedarikçi ablalar ilk kez görüntülendi!

Tedarikçi ablalar ilk kez görüntülendi!

FETÖ’nün ‘gaybubet evleri’ yapılanmasının nasıl işlediğinin görüntüleri ortaya çıktı. Tedarikçi abla ve abilerin Pensilvanya’dan gelen dövizleri bozdurup hücrelerde gizlenen örgüt üyelerine servis yaptığı belirlendi
15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası FETÖ’nün yeniden yapılanmak ve örgüt üyelerini gizlemek için kurduğu gaybubet evlerine karşı 81 ilde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çok büyük bir soruşturma başlatıldı. Örgüt üyelerinin gizlendiği ve yeni militan yetiştirilen evlerin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Terör polisi tek tek röntgenini çekti.

Akşam Gazetesi’nin haberine göre, Gaybubet ağının nasıl çöktüğü Erzincan’daki operasyona yansıdı. Erzincan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 43 FETÖ’cü yakalandı.
Operasyonda gaybubet evlerine nasıl para ve erzak servisi yaptığı an be an görüntülendi. Örgütün tedarikçi diye bilinen ablaları ve abileri kameralarla izlendi. Döviz bozduran örgüt yöneticileri ardından alışveriş yapıp gaybubet evlerine servise çıktı. Bu evlerde kalan kritik isimler ve örgüte yeni kazandırılan kişilerin deşifre olmamak için iletişim aracı kullanmadığı için tüm ihtiyaçlarının ‘tedarikçiler’ tarafından karşılandığı tespit edildi.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks