Haber Veriyoruz
Güncel Haber Yayın ve Yorum Sitesi

FETÖ üyesi savcı Zekeriya Öz’ün Alman istihbaratı BND.

814

Zekeriya Öz UYAP bilgilerini Almanya’ya sattı.

FETÖ üyesi savcı Zekeriya Öz’ün Alman istihbaratı BND’ye, Alman vatandaşlığı karşılığında Türkiye’nin polis ve yargı sistemlerinin (UYAP, e-Devlet) bilgilerini teslim ettiği öğrenildi.

Proje terör örgütü FETÖ’nün Avrupa’da sığındığı en önemli ülke konumuna gelen Almanya’ya 2016 ila 2017 yılları arasında 7 bine yakın iltica talebi geldi. Aralarında Zekeriya Öz, Celal Kara’nın da bulunduğu hain savcılar şimdilerde Alman hükümetine hizmet ediyor.

TÜM DEVLETİ KOPYALAMIŞ

Benzer Haber
1 2.712
Benzer Haber
1 2.712

Eski Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz’ün Alman İstihbaratı BND yetkililerinin “Bize ne getirdin?” sorusuna karşılık “Türkiye’yi” dediği ortaya çıktı. Öz’ün görev yaptığı dönemde özel sistemlerle kopyalattığı ve içinde POL-NET (Polis Bilgi Sistemi), Emniyet Projeleri, UYAP (Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi), e-Devlet bilgilerinin yer aldığı hard- diski Alman İstihbaratına (BND) teslim ettiği öğrenildi. Vatansız kalan Öz bu hainliğine karşılık da BND’den Alman vatandaşlığı talep etti. Bu gelişmelerin üzerine Öz, BND koruması altına girdi.
TÜRKİYE İLE ÇALIŞMA SAYISI DÜŞTÜ

Öz’ün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin özel bilgileri Almanlara satmasından sonra Alman İstihbaratı’nın Türk İstihbarat birimleriyle olan çalışma sayısında ciddi bir düşüş olduğu kaydediliyor.

SÜREKLİ ADRES DEĞİŞTİRİYOR

Detaylar
Haber Linki

Enable Notifications OK No thanks