Fenerbahçe Antalyaspor maçında çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kocaman’ın kabusu Antalyaspor maçında da hortladı.

Fenerbahçe Antalyaspor maçında çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Öte yandan takımın kronik bir hastalığı bu mücadelede de ortaya çıktı! İşte detaylar…

Fenebahçe Antalyaspor deplasmanında 1-0’lık skorla 3 puanı elde etse de sarı-lacivertliler kırmızı beyazlılar karşısında rahat bir oyun ortaya koyamadı.

Tombik

Mücadeleden önce teknik direktör Aykut Kocaman’ın neşesi dikkat çekti. Osmanlıspor maçının ardından istifanın eşiğine gelen deneyimli teknik adam maç içersinde epey stres yaşadı.

Giuliano’nun bireysel çabasıyla 45. dakikada 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, ikinci devrede sıkıntılı anlar yaşadı. Samuel Eto’o, 46. dakikada çok net bir pozisyona girince teknik direktör Aykut Kocaman kulübede adeta çıldırdı.
Kenardan çizgiye gelerek oyuncularına sert direktifler veren sarı-lacivertlilerin çalıştırıcısı, son 45 dakikada stres yaşadı. Kocaman’ın kabusu Antalyaspor maçında da hortlamıştı. Birçok maçtaki gibi ilk skoru bulan Fenerbahçe, gol yeme korkusuyla öz kimliğinin dışına çıkıyordu.

Sarı-lacivertliler kalan 45 dakikada kalesini gole kapasa da zaman zaman ecel terleri döktü. Takım Antalyaspor maçında çok pozisyon verdi. Hücumda yer yer etkili olan Fenerbahçe, savunmada aynı başarıyı gösteremedi. Her şeye rağmen 3 puanı almayı başaran Kocaman’ın ekibi, Beşiktaş’ın önüne geçti.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks