Feci kazada 17 kişi hayatını kaybederken 38 kişi de yaralandı.

Iğdır’da feci kaza 17 ölü 38 yaralı.

Iğdır’da yabancı uyruklu göçmenleri taşıyan minibüs kaza yaptı. Feci kazada 17 kişi hayatını kaybederken 38 kişi de yaralandı.

Iğdır’da mültecilerin bulunduğu araç kaza yaptı. Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı mevkisinde kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç alev aldı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Tombik

Kaza saat 00.30 sıralarında, Iğdır Havalimanı yakınlarında meydana geldi. Yasadışı yollardan sınırı geçtikleri belirtilen kaçakların bulunduğu ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 65 EP 701 plakalı minibüs, iddiaya göre kendisi gibi kaçakları taşıyan başka bir minibüs ile yarışırken, kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve içerisi tıklım tıklım kaçak yolcu ile dolu olan minibüs orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Kazanın ardından alev alan minibüste bulunanların çoğu, çarpmanın şiddetiyle araçtan fırlayarak yola savruldu.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks