Evren bir makine imiş…

Yine saçma sapan 'Düzen' adımlarından birisi.

Bilim adamlarından ortaya atılan yeni teoriler.

Evren bir makina olabilir.

Onlara göre kendi kendine algoritma üreten, kendini kendine öğreten bir otoditaktik algoritma olara çalıştığı teorisini ortaya atıyorlar.

Brown Üniversitesi ve Flatiron Enstitüsü’nden fizikçiler de dahil olmak üzere bilim adamları evrenin bugün çevremizde gözlemlediklerimizin üzerine inmeden önce olası tüm olası fiziksel yasaları araştırdığını söylüyorlar.

Bu tür çılgın fikirlerin gelecekte ki araştırmalarda ön ayak olacağı düşüncesindeler.

  • Microsofttan destek alan bir takım araştırmacılar arXİV de yayınlanan kısa metrajlı makalelerinde teorik fizik, bilgisayar bilimi ve evren olarak yaşamın çok disiplinli doğası ile alay ediyorlar.

İşleyiş şekli şöyledir: Evrenimiz bir dizi fizik yasasını gözlemler, ancak araştırmacılar, matematiğin evrende çalışma şekli göz önüne alındığında, diğer olası fizik yasalarının da eşit derecede olası göründüğünü söylüyorlar.

  • Büyük bir ihtimalle Tanrıyı oynama isteklerini daha da güçlendirmek, insanlığa bunu farklı bir boyutta tanımlamak ve fiziksel boyutlara taşımak için bu teorileri ortaya atıyor olabilirler.

Varlığın DNA/RNA ise ile oynayanlar kendileri olduğu için bu teoriler gayet normal. Unuttukları bir durum var ki tüm aklettikleri bilgi onlara yaratıcı tarafından verilmeştir.

Tabi her zaman ki bu teorinin altında madde milyarder Bill Gates geliyor. Bill Gates anormal derece maddeye sahip olduğu için kendini çok akıllı zannediyor olmalı. Kusura bakmasın ama yok öyle bir durum.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks