Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan ölümünün 10. yılında Saadet Partisi tarafından düzenlenen törenle anıldı.

MHP'den anma törenine katılım olmadı

Necmettin Erbakan anması 9 partiyi bir araya getirdi; Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaj gönderdi.

MHP’den anma törenine katılım olmadı

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan ölümünün 10. yılında Saadet Partisi tarafından düzenlenen törenle anıldı. Törene CHP, HDP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti genel başkanları ve AKP, İyi Parti ve BBP’den yöneticiler katıldı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan da mesaj göndererek, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamıza Allah’tan rahmet diliyor, programa iştirak eden tüm kardeşlerime en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Saadet Partisi, eski genel başkan ve başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 10. yıldönümünde anma programı düzenledi.

Ankara’da bir otelde saat 19.30’da başlayan anma toplantısına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Okutan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren katıldı.

Törene katılan isimler arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı.

Necmettin Erbakan ile ilgili bir video gösteriminin de yapıldığı törende ilk konuşmayı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptı. Daha sonra katılan partilerin genel başkanları ve parti temsilcileri de konuşma yaptı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks