Eşi Sedef Vatansever’i sırtından 19 kez bıçakladı.

Tenha durağı seçti, eşini 19 kez bıçakladı!

Tenha durağı seçti, eşini 19 kez bıçakladı!

İstanbul Zeytinburnu’nda 5 ay önce boşanmak üzere olduğu 27 yaşındaki eşi Sedef Vatansever’i sırtından 19 kez bıçaklayarak öldürmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklanan Tuncer Vatansever (39) hakkında ‘Eşi kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Talihsiz kadın duruşmada “Beni tenha durakta zorla indirdi, saldırıyı planlamıştı.” dedi ve ekledi “Ben eşime boşanma davası açtıktan sonra Bursa’da tanıştığım ve halen devam eden bir beraberliğim var. Sanıktan boşandığım takdirde kendisi ile evleneceğim. Hayatımda olan bu kişi boşanmaya çalıştığım eşime ve çocuğuma maddi yönden yardımcı olmuştur.”

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede kanlı olayın tüm detayları yer aldı.
2 Şubat 2018’de meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti; 10 yıllık evli ve dokuz yaşında kızları olan Tuncer ve Sedef Vatansever çifti, Tuncer Vatansever’in alkol kullanması yüzünden sorunlar yaşıyordu. Aralarındaki sorunları çözemeyen çift 2017 yılında 5 ay kadar ayrı yaşadılar. Ayrı yaşadıkları sürede Bahçeşehire’de ablasının yanında kalan Sedef Vatansever eşinden şiddet gördüğünü gerekçesiylede şikayette bulundu.

Tombik

“SENİ ÖLDÜRECEĞİM”

Olay günü eşi Tuncer Vatansever’in annesinin evine orada kızlarını görmek için giden ikili Zeytinburnu’ndaki evlerine dönerken tartışmaya başladı. Cevizlibağ’da tramvaydan inen ve yürümeye başlayan kadına, kocası Tuncer Vatansever ‘Seni öldüreceğim’ diyerek meyve bıçağı saldırdı ve ağır yaraladı. Tuncer Vatansever olay yerinde kaçarken, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılan Sedef Vatansever tedavi altına alındı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks