Haber Veriyoruz
Güncel Haber Yayın ve Yorum Sitesi

Erzurumspor Malatyaspor karşısında çostu. Bu coşkuya 7 gol sığdırdı.

Yeni Malatyaspor - Erzurumspor FK maçı maçı sonucu 0-7

210

Yeni Malatyaspor – Erzurumspor FK maçının ardından.

Trendyol 1. Lig’de oynanan Yeni Malatyaspor-Erzurumspor FK maçının ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi.

Benzer Haber
1 2.691
Benzer Haber
1 2.691

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor FK’ya 7-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun açıklamalarda bulundu. Son iki haftada üst üste ağır yenilgiler aldıklarını belirten Uçkun, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılara dikkat çekerek, yetkililerin gerekli adımları atmamasını eleştirdi. Takımın yaşadığı zorlukları daha önce de dile getirdiklerini ifade eden Uçkun, “Ancak ne yazık ki bu sorunlara bir çözüm üretilmedi. Bu talepler, şahsi beklentiler değil, Yeni Malatyaspor ve Malatya futbolu için önemli konulardı. Ancak yetkili ve etkili kesimler bu durumu görmezden geldi” dedi.

Yeni Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumun sorumluluğunun futbolculara veya taraftara yüklenemeyeceğini belirten Uçkun, “Tüm taraftarlar, bu takımın sahipsiz olduğunu biliyor. Malatya futboluna sahip çıkılmaması düşündürücü ve üzücü bir durum” ifadelerini kullandı.

Detaylar, Haber Linki

Enable Notifications OK No thanks