Konya Selçuklu ilçesindeki kamyon garajında meydana geldi cinayetler zinciri.

Eşinin öldürdüğü Asiye, olaydan 3 gün önce intihara kalkışmış.

KONYA’da Halit Kılıçer’in (30), kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Asiye Kılıçer’i (31) tabancayla başına ateş ederek öldürüp, eşinin ilişkisi olduğu öne sürülen amcasının oğlu Adem Kılıçer’i (31) de yaralayarak intihar ettiği olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Asiye Kılıçer’in olaydan birkaç gün önce hap içerek intihara kalkıştığı, çiftin de önceki gün boşanmak için avukatla görüştüğü belirtildi.

Olay, dün saat 10.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesindeki kamyon garajında meydana geldi. Ereğli’de oturan kamyon şoförü Halit Kılıçer, iddiaya göre 3 çocuğunun annesi eşi Asiye’nin cep telefonuna gelen mesajlarından, kendisini yine kamyon şoförlüğü yapan amcasının oğlu evli Adem Kılıçer ile aldattığını fark etti. Halit Kılıçer, eşini de yanına alıp, amcasının oğluyla yüzleştirmek için, bacanağı Bayram Oğul (44) ile birlikte 68 BA 562 plakalı otomobille kent merkezindeki kamyon garajına geldi.

Tombik

AMCASININ OĞLUNU VURDU

Burada, Halit Kılıçer ile Adem Kılıçer arasında kavga çıktı. Yanındaki silahını çeken Kılıçer, Adem Kılıçer’in başına iki el ateş etti. Adem Kılıçer kanlar içinde yere yığıldı. Halit Kılıçer ise eşi ve Bayram Oğul ile birlikte geldikleri otomobile binip olay yerinden ayrıldı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks