Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs ile ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor.

Bildiğiniz her şeyi unutun...

Koronavirüs ile ilgili meğer her şey yalanmış! Bildiğiniz her şeyi unutun…

Çin’de ortaya çıkan ve dünyayı kasıp kavuran koronavirüs ile ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Tüm dünyada panik devam ederken ölümcül salgın ile ilgili sahte iddialar, komplo teorileri, yanlış bilgiler sürekli yayılıyor. Yanlış bilgilerin yayılmasıyla koronavirüs ile ilgili kafalar iyice karışıyor. Peki bu ölümcül salgında ne doğru, ne gibi önlemler alacağız, neye inanacağız… İşte dünyaya yayılan sahte bilgiler ve mutlaka bilmeniz gereken gerçekler…

  • Koronavirüs ile ilgili etrafta dolaşan o kadar çok yanlış bilgi var ki, Dünya Sağlık Örgütü buna bir isim verdi: İnfodemik… DSÖ bununla da kalmadı dezenformasyon salgınını durdurmak için TikTok’a katıldı.
    Virüsle ilgili gerçek dışı bilgiler hem günlük hayatta dilden dile dolaşıyor hem de internette her an karşımıza çıkabiliyor.
Tombik

Sosyal medya platformları artık güvenilir bilgilerin dolaşımını daha da artırmak ve insanları yanıltan bilgileri yok etmek için adımlar atmaya çalışırken deyim yerindeyse bir savaşın içine giriyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks