Dökülen mazotlar nedeniyle kayak pistine dönen karayolunda 31 araç çarpıştı.

Tatil yolunda zincirleme kaza: 31 araç birbirine girdi.

Tatil yolunda zincirleme kaza: 31 araç birbirine girdi.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Mezit-7 mevkiinde bir TIR’ın deposundan dökülen mazotlar nedeniyle kayak pistine dönen karayolunda 31 araç çarpıştı. Can pazarının yaşandığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 20’den fazla kişi yaralandı. Ankara- Bursa istikametinde ise trafik 3.5 saat boyuncu tamamen dururken, karayolunda kilometrelerce mesafe araç kuyruğu oluştu.

Kaza, saat 18.45 sıralarında Eskişehir- Bursa Karayolu’nun İnegöl ilçesi Mezitler 7 Mevkii’nde meydana geldi. Plakası ve henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir TIR’ın deposundan yola dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan karayolunda dehşet yaşandı. Bayram tatilinin başladığı henüz ilk saatlerde Ankara- Bursa istikametinde seyreden bir TIR’dan dökülen mazotun kayak pistine dönüştüğü karayolunda 1 TIR, 2 yolcu otobüsü 2 minibüs, 1 ambulan ve 25 otomobil olmak üzere 31 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Tombik

1 KİŞİ ÖLDÜ, 20’DEN FAZLA YARALI VAR

Can pazarının yaşandığı kazada araçların akordiyon gibi birbirlerinin üstüne çıktı. Zincirleme kazada Orhun Soylu yönetimindeki 38 GY 652 plakalı otomobilde bulunan eşi Mehtap Soylu (41) yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı. Mehtap Soylu’nun kağıt gibi bükülen otomobilde sıkışan cenazesi ekiplerin çalışması sonucu çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yine ekiplerin sıkıştıkları araçlardan çıkardıkları yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelere kaldırılan yaralılardan 15 kişinin tedavi altına alındığı, ayrıca 5’den fazla yaralının da ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildikleri öğrenildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks