Dikkat buz yağacak…

Soğuk hava dalgası bu sefer çok soğuk geliyor.

Başımıza buz yağacak…

Evet yanlış okumadınız kış geldiğin de havalar soğuduğunda ve yağış olacak dendiğinde de bildiğiniz buz yağacak.

Siz hergün yerlere bakarak yürürken gökyüzünde neler olduğunu nereden bileceksiniz. Küresel ısınma bahanesi ile Spreylenen havanın yağmuru oluşturamaması, güneş ışınlarının kırılması ve yeni meydana gelecek soğuk hava dalgası ile bu kış buza benzer dolu yağması ile karşılaşabiliriz.

Tombik

Havalar yağışlı olduğunda şemsiye değilde kafanızı koruyacak başka araçlar taşımanızı tavsiye ediyoruz.  Bunun örneklerini Google babadan araştırabilirsiniz.

Uluslararası İklim Sözleşmesi’nin içeriğini bilmediğiniz için ancak bilmemekde de haklısınız çünkü hiç kimse bilmiyor, her gün özgürlüğümüzün temeli olan hava spreylenerek yağmur bulutları oluşturulmaya çalışılıyor, neden? Çünkü küresel ısınma…

Avrupa neden bu kadar yeşil diye hiç düşündünüz mü? Yada 8 ay boyunca Avrupaya neden yağmur yağıyor diye araştırma yaptınız mı.? Avrupalıların güneşe hasret kaldığını biliyor musunuz?

Öğrenmeniz gereken daha çok şey var. Ama haklısınız size verilen bir ekonomik yapıda dolayı nasıl öğrenebilirsiniz. Daha siz bir kaç satırı okumuyor, hatta okumuş gibi yapıyor, kitap denen bilgi kaynağı ile ilgilenmiyorsunuz.

Bu durum sizin yakında kafanızı değil tüm bedeninizi ve aklınızı korumak zorunda kalacağınızı gösteriyor…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks