Ilık geçen kışın ardından hava sıcaklıkları baharla birlikte hızla yükselmeye başladı.

Havalar ısınıyor ama yerel sağanaklara dikkat!

Havalar ısınıyor ama yerel sağanaklara dikkat! İşte Meteoroloji’den hava durumu tahminleri…

Ilık geçen kışın ardından hava sıcaklıkları baharla birlikte hızla yükselmeye başladı. Dün İstanbul’da 30 dereceye ulaşan sıcaklıklar bugün de 27 derece dolaylarında seyredecek. Meteoroloji’den gelen son hava durumu haberlerine göre sağanak bazı bölgeleri etkileyecek. İşte en son hava durumu gelişmeleri…

Türkiye soğuk günler yaşamadan koca bir seneyi geçirdi. İlkbaharın gelmesiyle hava yaza döndü birçok şehirde hava sıcaklıkları 30 derecenin üzerine çıkarken mevsim normallerinin çok daha üzerinde hissedildi.

Tombik

METOROLOJİ SAĞANAKLAR KONUSUNDA UYARDI

Tahminlere göre yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, kuzeybatı kesimlerin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÇOK ÜZERİNDE

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks