Dalga dalga insanlığa indirilen darbe…

Ahmakların işi...

Dalga dalga insanlığa indirilen darbe…

Düşünün ki var oluşun yeni bir kaynağı olarak, yaratılmışlar arasına konulan, insan denen embriyoyu geçici bir zaman içerisinde nasıl sonsuzluk hayatından mahrum edilebilirsiniz.

İnandığınız kitaplarda yazan inanç cümlelerinin bir ağacın kökleriymiş gibi sürekli uzayan ve çoğalan anlam ifadelerini nasıl yok etmeye çalışırsınız.

Akıl denen sonsuz düşünme ve bu düşünceleri ile sahip olunan hayatı değiştirerek geleceğe taşımayı ve bu gelecekte insan denen canlıyı kendine mahkum etmeyi nasıl başarabilirsiniz.

Yaratıcının bir parça suretinden taşıyan, fizik denen güzel bedeni, bu bedende bulunan enerjiyi, merhameti, hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı iyilik emarelerini bilen bir beyni nasıl başka bir makine beynine çevirebilirsiniz.

Size yol gösteren ve yaşam kaynağınız olan, sizi bu hayatta tutan ve diğer canlılardan farklı kılan ruh dediğiniz yaratıcının en büyük eserlerinden biri olan bu canlıyı nasıl ortadan kaldırabilirsiniz.

Ve bunları neden yapmak istersiniz…

Size vad edilen sonsuzluk hayatını kabul etmiyor musunuz? Sonsuzluğun bedeli sizce sadece bir kibir mi? Yoksa insanın ne kadar değerli bir varlık olduğu mudur?

Bizi yani insanı değerli kılan nedir? Neden geçici bir dünya hayatına sahip edildik? Neden savaşmamız ve mücadele etmemiz gereken bir yaşam var…

  • İşte burada insanın ne kadar değerli bir varlık olduğu ortaya çıkıyor.
  • Ne kadar şanslısınız. Kim bilir yaratıcı neler yarattı da siz bunların karşısında üstün kılındınız.

Peki siz bu üstünlük karşısında ne yapıyorsunuz.

Gelişiyor musunuz? Bu gelişmeniz yeni bir insan modeli oluşturmak için mi? Yani kendi kopyanızı meydana getirmek için mi? Bununla mı övüneceksiniz… Yada kibirlenmiş birine itaat edecek bir insan modeli mi oluşturacaksınız…

Yoksa yaratıcının karşısına çıktığınızda ‘Ben insandım. İnsanlığımı ve senin yaratıcılığını kabul ederek, güzelliğe ve yaratılmışlara saygı göstererek yaşadım mı‘ diyeceksiniz…

Ne derseniz değin, ne yaparsanız yapın sonuç asla değişmeyecek.

Sonucunun değişmeyeceğini bile bile dalga dalga insanlığı değiştirmeye çalışmak ancak ahmakların işidir.

MAG

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks