Daha bir kitapçık bastırıp da ‘Benim projem şunlar’ diyemedi…

Kimin ne projesi olduğunu vatandaş takdir edecek.

Kimin ne projesi olduğunu vatandaş takdir edecek.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, AK Parti’nin adayı Mehmet Özhaseki’nin kendisi hakkındaki, “Daha bir kitapçık bastırıp da ‘Benim projem şunlar’ diyemedi” sözlerine yanıt verdi.

Ankara Fırıncılar Odası’nın düzenlediği toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavaş, şunları söyledi:

Tombik

“Sayın Özhaseki hakkında henüz hiç konuşmadım. Sadece bir iki konuşmasını eleştirdim. Daha seçim kampanyasına başlarken kendisine oy vermeyenleri ‘zillet ittifakı’ diye aşağılayan kendisi. Ben bugüne kadar oy versin, vermesin kimse için böyle bir ifadede bulunmadım. İsteyen millet, isteyen cumhur ittifakına oy verir. Ötekileştirecek bir durum da yok. Tam tersine 2009’dan beri Ankara’da hep kapsayıcı, kucaklayıcı söylemler yaptığım için oy aldım. 6 milyon insan değil mi ki vergi veriyor, biz de hepsini kucaklayacağız. Projelerimizi vatandaş biliyor. Ben Özhaseki’yi açıkçası bu konularda değerlendirmek istemiyorum. Kimin ne projesi olduğunu, kimin ayrıştırıcı olduğunu vatandaş takdir edecek. Onu vatandaşa bırakıyorum.”

BENİM İÇİN FARK ETMEZ

Yavaş, AK Parti’nin Özhaseki’nin adaylığını geri çekeceği ve yerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu aday göstereceği iddiasıyla ilgili soruya ise, “Bekleyip göreceğiz. Benim için fark etmez. Ankaralı kararını büyük ölçüde verdi. Bana göre, inşallah Ankara’da bir yönetim değişikliği kesin gibi” diye yanıt verdi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks