Cybertruck’ın su geçirmez olacağını ve bir süre için bot olarak çalışabileceği.

Su geçirmez olacak Cybertruck.

Su geçirmez olacak Cybertruck, okyanusta yüzerken yakalandı.

Elon Musk daha önce Cybertruck’ın su geçirmez olacağını ve bir süre için bot olarak çalışabileceğini söylemişti. Yeni görüntüler bu iddiayı destekliyor.

  • 2020 yılında Elon Musk, Tesla Cybertruck’ın bir süre yüzebileceğini söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. Görünüşe göre Tesla, şimdi bu kabiliyeti mümkün olan en basit yollarla test ediyor.
Tombik

Chip’in aktardığı Electrek tarafından yayınlanan habere göre, şirketin Cybertruck prototipini okyanusta su testine soktuğu görülüyor. Bunun nedeni muhtemelen Elon Musk’ın aracın kısa bir süre tekne olarak kullanılabilecek kadar su geçirmez olacağını söylemiş olması.

Video aracın okyanusa açıldığını göstermese de Musk’ın bu konudaki iddialarını karşıladığı anlaşılabiliyor.

Cybertruck’ın teslimatlarının başlamasına çok az kaldı ve Tesla CEO’su Elon Musk ilk araçların yıl sonuna kadar müşterilerin eline geçeceği sözünü verdi. Öte yandan şirket, bu ayın sonunda, 30 Kasım’da bir teslimat etkinliği düzenleyecek. Ancak kısa bir süre önce Business Insider, etkinlikte müşterilere sadece 10 Cybertruck teslim edilebileceğini aktardı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks