Corona virüsü salgınına karşı deve sidiği, inek dışkısı, dezenfektan gibi ortaya atılan sözde mucizevi yöntemler

Amerikan tıp dergisi açıkladı: Corona hurafeleri nedeniyle binlerce insan canından oldu.

Corona virüsü salgınına karşı deve sidiği, inek dışkısı, dezenfektan gibi ortaya atılan sözde mucizevi yöntemler ve hurafeler nedeniyle birçok kişi hayatını kaybederken, binlerce kişi ise hastanelik oldu. American Journal of Tropical Medicine and Hygiene dergisinde yapılan araştırmada, virüse karşı ‘önlemler’ adı altında ortaya atılan yanlış bilgiler paylaşıldı.

Corona virüsü pandemisinin dünyayı etkisi altına almasıyla yaklaşık 746 binden fazla kişi yaşamını yitirdi, dünya genelinde ise 20 milyondan fazla kişi bu virüse yakalandı. American Journal of Tropical Medicine and Hygiene dergisinde yapılan araştırmada sadece virüsün değil, virüse karşı alınan kulaktan dolma bilgiler neticesinde ölümlerin ve yaralanmaların gerçekleştiği açıklandı.

Meksika’da dezenfektan içip hastanelik olanların sayısı 100’den fazla.

ALKOLDEN 800 KİŞİ ÖLDÜ

American Journal of Tropical Medicine and Hygiene dergisindeki verilere göre, yüksek dereceli alkol ve dezenfektan içen 800 kişi hayatını kaybetti. Metanol içen 5 bin 800´ü aşkın kişi ise hastaneye kaldırıldı ve 60´ı görme kaybı yaşadı. Katar´da dezenfektan içen iki kişi ise zor kurtarıldı. Özellikle Hindistan´da inek dışkısı ve idrarının tüketilmesinin corona virüsüne karşı etkili olduğu söylentileri yayıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks