Çok komik bir ülkenin üyelerisiniz…

Size verilmiş bir hayata kader diyerek yaşıyorsunuz.

Çok komik bir ülkenin üyelerisiniz…

O kadar çok gülünç hayat şekilleri var ki gülmemek için kendimi zor tutuyorum ama içten içe ağlıyorum üstüne üstlük…nasıl oluyor diye sormayın berbat bir durum.

Hayatı bir oyun haline getirenler çok iyi oyuncular ancak şunu anlamak istemiyorlar onlarda bir oyunun içerisindeler ve son bulacak bir oyun bu. Bundan dolayı oynadıkları oyun için gülüyorum ama sonları içinde ağlıyorum.

Tombik

Ne kadar basitleştik ve ne kadar komik şeylere saplantı olduk bir bilseniz. Eğer bakış açınız 360 derece ise bunu görebilir yada anlayabilirsiniz. Ama zaten bize küçük açılar öğretilmedi mi? Doğru, gerçek açıyı üretmiş olduğumuz makineler görecek üstüne üstlük onlar bizden daha iyi oynayacaklar. Sizin bin yıldır oynadığınız oyunları onlar bir kaç dakika da içinde sergileyecekler.

Gerçek olan şu ki onlar bir oyunun içerisinde olduklarını asla bilemeyecekler çünkü onların yaratacısı insan olacak. İnsan ise gerçek yaratıcıyı bildiği için bir oyunun içerisinde olması gerektiğini bilmesi gerek. Tabi oyun diyorum ama bu onların tanımlaması ile sadece bir kader üstüne üstlük yaratıcı tarafından verilmiş bir kader. Yok öyle bir durum desem inanmayacaksınız… Kaderi tanımlayanların hayatına bir bakın ne göreceksiniz? Ya da kader böyleymiş diyenlerin yaşam şekillerine…

Kader bir dilenci olmak ise ne de bir çok zengin var ya da kader bir zengin olmak ise neden savaşlar ve ölüm var… Onun içindir ki artık gülüyorum çünkü çok komiksiniz…Size verilmiş bir hayatı kader diyerek yaşıyorsunuz.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks