Çocuk İstismarıyla Mücadele Kuruluşunun Başkanı.

2 Yaşındaki Bebeğe Tecavüze Yeltendi.

Çocuk İstismarıyla Mücadele Kuruluşunun Başkanı, 2 Yaşındaki Bebeğe Tecavüze Yeltendi.

ABD’de çocuklara yönelik cinsel suçları önleme faaliyetleri yürüten uluslararası yardım kuruluşunun başkanı Joel Davis, 2 yaşındaki çocuğa tecavüz girişimiyle suçlanarak gözaltına alındı.

ABD’de savaş koşullarının hüküm sürdüğü ülkelerde çocuklara yönelik cinsel suçları önleme faaliyetleri yürüten uluslararası yardım kuruluşunun başkanı Joel Davis gözaltına alındı. Davis, 2 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girmeye çalışmak ve cep telefonunda çocuk pornografisi bulundurmakla suçlanıyor.

Tombik

ROL YAPAN AJANLARA YAKALANDI

Nobel Barış Ödülü sahipleri tarafından kurulan “Savaşta Çocuklara Tecavüz ve Şiddeti Durdurmak için Uluslararası Kampanya” adlı kurulun 22 yaşındaki başkanı Davis, çocuk simsarı rolü yapan FBI ajanlarına yakalandı.

GEÇMİŞİNDEKİ TACİZİ İTİRAF ETTİ

Davis, geçmişte 13 yaşındaki bir erkek çocuğunu taciz ettiğini itiraf etti.

FBİ AJANI KENDİ ÇOCUĞUNUN FOTOĞRAFINI GÖNDERDİ

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI’a göre, Davis bu ayın başlarında kendisiyle bağlantı kuran bir gizli ajana, her yaştan çocuğa cinsel açıdan ilgi duyduğunu söyledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks