CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş.

Mansur Yavaş, Muharrem İnce ile bir araya geldi.

Mansur Yavaş, Muharrem İnce ile bir araya geldi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü kabul etti. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede yerel seçimler ve Ankara’nın sorunları konuşuldu.

Tombik

İnce, 31 Mart yerel seçimlerinde Yavaş’a başarılar dileyerek, “Başarılar diliyoruz. Ankara’nın yıllardır çözülemeyen sorunlarına çözüm olacağınıza yürekten inanıyoruz. Yanınızdayız. Ne zaman arzu ederseniz, ‘Alo’ demeniz yeterli” dedi.

“ANLAYIŞIN DEĞİŞMESİ GEREK”

Ankara’nın yıllardır çözülemeyen sorunları nedeniyle vatandaşlarda büyük bir bıkkınlık oluştuğuna dikkat çeken İnce, “Siyaset ile ilgisi olmayan insanlar da dahil olmak üzere başkente yakışmayan, kronikleşmiş sorunlar nedeniyle Ankara’daki belediyecilik anlayışının değişmesi gerektiğini düşünüyor. Bu sadece burada değil, Türkiye’nin birçok yerinde dillendirilen bir konu. Bu algı artık oluşmuş. Yavaş yavaş bu iş olmuş diyorum. Sayın Başkanın tecrübeleriyle Ankara’yı daha yaşanılır bir kent yapacağına inanıyoruz” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks