CHP Lise Örgütleri Halkçı Liseliler Genel Başkanı

Aziz Cem Güner ile küçük bir söyleşi.

CHP Lise Örgütleri Halkçı Liseliler sorunları çözmek için çalışmaya devam ediyorlar.

Halkçı liseliler Pazarcık İlçe Başkanlığı, Halkçı Liseliler Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Halkçı Liseliler Genel Başkan Yardımcılığı örgüt ve örgütlenmeden sorumlu, Halkçı Liseliler Dönem Sözcülüğünden yapılan açıklamada Halkçı Liseliler Genel Başkanı Lise son sınıf öğrencisi Aziz Cem Güner, ‘Liseli gençlerin sorunlarını anlamaya çalıştıklarını, ve sorunları çözüme kavuşturacak yollar aradıklarını belirteler, daha çok çalışmak gerektiğini, araştırmaların daha iyi yapalmasını ve doğru sonuca ulaşılması gerektiğini vurgulada.

Ayrıca Halkçı Liseli gençleri sorunların çözümü için gayret etmeye, destek olmaya ve önerilere açık olduğun belirterek kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istediğini belirtti.

Tombik

Eğitimde sürekli değişiklik yapılamasına karşın, yinede her lise öğrencisinin iyi eğitim alma zorunluluğunu takip edeceklerini, yardıma ihtiyacı olan öğrenci arkadaşlarına gereken desteği vereceklerini de dile getirdi.

İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha iyi bir lise gençliği sahip olacağız ve Atatürk’ün Kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetini korumaya devam edeceğiz diye ekledi.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks