Canlı yayında terör örgütü PKK’nın kazdığı hendekleri savundu, terörist başı Öcalan’ı övdü.

Pervin Buldan’dan FOX TV’de skandal ifadeler.

FOX TV, HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı programa ankesörle bağlayamayınca yerine HDP eş genel başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli’yi aldı. Buldan, canlı yayında terör örgütü PKK’nın kazdığı hendekleri savundu, terörist başı Öcalan’ı övdü.

FOX TV, HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı programa ankesörle bağlayamayınca yerine HDP eş genel başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli’yi aldı.

Tombik

‘HDP’nin PKK ile bağı var mı?’ sorusunu yanıtlayan Buldan, milletin aklıyla adeta dalga geçer gibi “PKK ile bir bağımız, bağlantımız ve temasımız yok” dedi.

Doğu ve Güneydoğu’da sokaklara tonlarca bomba döşenen, 400 bin insanın bölgeden göç etmesine ve birçok askerin şehit olmasına sebep olan hendek olaylarına da değinen Buldan; PKK’nın o hain saldırılarını “insanlar kendilerini koruyabilmek için hendek kazdılar” şeklinde savundu.

Terör örgütü ile bağları olmadığını savunan HDP’li Buldan, daha sonra yine kendisi ile çelişerek terörist başı Öcalan’a methiyeler düzmeye devam etti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks