Büyükşehir Belediye Erzurumspor, skoru 2-0’dan 2-2’ye getirerek Fenerbahçe deplasmanında puan çıkardı.

Erhan Çelenk’ten gündeme damga vuracak açıklama: ‘Zor değildi çünkü…’

Erhan Çelenk’ten gündeme damga vuracak açıklama: ‘Zor değildi çünkü…’

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, skoru 2-0’dan 2-2’ye getirerek Fenerbahçe deplasmanında puanı 90+2’de kurtarırken Dadaşlar’ın tecrübeli oyuncusu Erhan Çelenk, “Sonuçta sıralamada Fenerbahçe ile aynı puandayız. Zor deplasman ama bizim için zor değildi çünkü aynı puandayız. İkinci yarı bunu gösterdik. 5 dakika daha olsa 3. golü de bulabilirdik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasının kapanış maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2-0 geri düşmesine rağmen Fenerbahçe’den 90+2’de bir puanı koparmayı başarırken maçın ardından takımın tecrübeli isimlerinden Erhan Çelenk gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu.

Tombik

Erhan Çelenk, “Maça kötü başladık. İlk yarı ne olduğunu anlamadık. Devre arasında hocamız bize gerekeni söyledi. Sonuçta sıralamada Fenerbahçe ile aynı puandayız. Zor deplasman ama bizim için zor değildi çünkü aynı puandayız. İkinci yarı bunu gösterdik. 5 dakika daha olsa 3. golü de bulabilirdik” dedi.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks