Ben ve benim gibiler kontrol mekanizmasının ilk kobaylarıyız.

Kaybettiksen sonra kazanmak zor olacak.

İnsanlığı yönetme ve hükmetme projesi

Hani siz inanmıyorsunuz ya hayatın kontrol altında olduğuna veya inanıyorsunuzda ne yapalım diyorsunuz, veya bir kısmınız çaresiziz diyorsunuz. Bunların hepsi sizin hatanız.

  •  Zamanında verilenleri yargılasa idiniz, zamanında hayatınıza ilk müdahale edildiğinde tepki gösterse idiniz, zamanında gerçekleri öğrenmeyi araştırsa idiniz hayat bu duruma asla gelmeyecekti.

Yani kendi kıyametinizi kendiniz hazırladınız ve onu siz hızlandırdınız.

Şimdi düşünün ki eğer insan kontrol mekanizması var ise ilk önce kimlerin kontrol altına alınması gerekir…Tabi siz bu kontrol mekanizmasını anlamakta zorlanıyorsunuz. Normal…

  •  Ben size biraz konuyu açayım.

Kontrol mekanizmasının kaynağı iletişimin kontrolüdür. Yani herkesi dinlemek, izlemek, gözlemlemek ve kendi istekleriniz doğrultusunda yön vermektir. Tamam bunları öğrendiniz…Peki öğrenmeden önce ne yaptınız?

Haklısınız şuan çaresiz kaldınız. Bu da tabi sizin problemeniz. Eğer zamanında insanları yani kontrol mekanizmasının içerisine ilk çekilmiş insanları dinlese idiniz örneğin beni belki şuan bilinçli bir toplumun bireyi olup bu mekanizmayı ya kırmış yada kabul etmemiş olurdunuz.

Siz, anlatınlanları hep kişiselleştirdiniz yani bireysel baktınız.

Tamam, doğru bir bakış açısı ancak toplumu bireylerin oluşturduğunu kavrayamamışsınız.

Şuan insanlığa hükmedenler ve insanlığı yönetmeye çalışanları tamamen sizin kabullenmişliğinizin ve duyarsızlığınız eseridir.

Bu eserin sonucunda gelecek olan kıyamet günleride sizin eseriniz olacaktır. Çünkü halen tepkisiz ve duyarsızlığınız devam etmektedir.

Mesela bu yazıyı kimler görecek veya kimler okuyacak. Okudum ayağı çekenlerde olacak, pas geçip anlamamazlıktan gelenlerde hatta bazıları kopyalayıp kendine mal edecek.

Veya kimse okuyamayacak teknoloji bana sahte verileri sunacak.

Görünen o ki gerçekler ancak mahşer günü ortaya çıkacak ve tüm insanlığa gösterilecek. Onun içindir ki kıyameti talep edeceksiniz.

Size verilmiş geçici hayattan sonsuzluk hayatına geçme şansınızı görmek istiyor olacaksınız.

Haber Veriyoruz

Dünya

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks