Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin eylemi sonucu yemeklerde iyileştirme yapıldı.

Eyleme katılan işçilere işten çıkarma gözdağı.

Eyleme katılan işçilere işten çıkarma gözdağı.

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin eylemi sonucu yemeklerde iyileştirme yapıldı. Dev-Yapı İş eyleme katılan işçilere yönelik işten çıkarma iddiaları bulunduğunu aktardı.

İstanbul İkitelli’de yapımı devam eden Başakşehir Şehir Hastanesi’nde çalışan yaklaşık 4 bin işçi şantiyede çıkan yemekleri ve kötü çalışma koşullarını protesto etmek amacıyla geçtiğimiz günlerde eylem başlattı.

Tombik

Dev-Yapı İş’ten yapılan açıklamada yemeklerde düzelmeye gidildiği ancak eyleme katılan işçilere yönelik işten çıkarma söylentilerinin bulunduğu kaydedildi.

Sendikadan yapılan açıklama şöyle:

“Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında da direnişin güçlü etkisi nedeniyle sonuç alıcı olmuş ve talepler kabul edilmiştir. Yemekhane de uzun kuyruklar oluşması ve yemeklerin kalitesiz ve yetersiz olması sorunu ile başlayan eylemin ardından yemek çeşidi dörtten, beşe çıkmış ve porsiyonlar daha doyurucu verilmeye başlanmıştır. Kapasite artırılacağı sözü verilmiş, (zaman içerisinde göreceğiz) banyo ve lavaboların eksiklikleri giderileceği sözü verilmiştir.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks