Bakın bakalım görebilecek misiniz?

Gözleriniz gerçekleri görüyor mu?

Yorum suz…

Çünkü yorumu bırakın gerçekleri anlamayan bir toplum ile karşı karşıyayız.

Dokunmuşluğun ele geçirilme felsefesini kurgulayamayan birey kabul ettikleri ile şeytanilerin esareti altına girmek üzere.

İletişim denen var oluş kaynağının kontrol altına alınmasını göremeyen gözlerle yaşayan ve duyduklarını gerçek sanan kulaklar duyu alma yeteneğini kaybetmiştir.

Bireyin ele geçirilmesini birey olarak algılayan bir toplum bireyin toplumu oluşturduğu kavramını kavrayamadığı sürece ilerleme kaydedemez.

  • Ben’liğin ve kişiselliğin had safya ulaştığı, halbuki birlik ve beraberliğin güç olduğunu benimsemeyen bir yapısal enerji olduğunu açıklayan kitaplar gelmesine rağmen bu durumu karanlık zihinde aydınlatmamak korkuların eseridir.

Uydurulmuş bir kaç kelime ile insanları yücelten şeytaniler, aslında hiç bir bireyden ve bizden farklı değiller. Ama siz gerçek kelimelere takılmanız gerekirken, zihninizde ve bilinç altınızda oluşturulan popülerite ve ünlü gibi bir takım kelimelere takılmanız acil olarak tartışılması olağan bir durumdur.

Varlık değişime uğramışken tek sahip olduğunuz karanlık zihne ise yakında müdahele olacak, ama sizin halen beyninizdeki verileri yargılamamanız uyuduğunuz anlamına gelmektedir.

Kabul edin toplumun tüm bireyleri bir takım saplantılar içinde boğulmaktadır.

Kontrolün madde ile sizde olduğunu düşünmek aptallıktan başka bir olay değildir.

Var oluş dalgalırının soluk aldığınız havada nasıl hareket ettiğini çözmeye çalışanlar sizin hayatınız hakkında çok iyi kitap yazıyorlar. Siz ise daha bir kaç kelimeye bir araya getirip hayatınıza nasıl müdahale olduğunu söyleyemiyor ve her gün başınızı yastığa korkarak koyuyorsunuz, uyuduğunuz zannediyorsunuz.

Uyanın çünkü uyanamayacağınız zaman geldiğinde bu cümleleri okuduğunuzu ve hiç bir şey yapamadığınızı anlayacaksınız.

Haber Veriyoruz

vodofoneguncelleme
androidguncelleme
fakeguncelleme

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks