Bahattin Şimşek Hakem değil açıklaması.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın kızgınlığı

Başakşehir Başkanı Gümüşdağ öfkeli: Bahattin Şimşek hakem değil.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ değerlendirmelerde bulunurken, hakem Bahattin Şimşek özelinde sert açıklamalar yaptı.

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Bu kadar stresli bir maç oynanırken, bu kadar seviyesi düşük, kalitesi düşük bir hakem verilir mi ya! Bu hakemlerle lig bitmez. Daha başındayız. Yarın öbür gün farklı yerlere gelir. Böyle olmaz, bu hakemlerle olmaz. Bahattin Şimşek’ten de hakem olmaz” dedi.

Süper Lig’in 14’üncü haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası stadyum dışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Maçtan çok maalesef hakemin öne çıktığı bir müsabaka oldu. Özellikle ilk yarı zannediyorum 12’nci dakikada Gustavo’ya verilecek direkt kırmızı kartı ki VAR’da da tecrübeli hakem olmasına rağmen kırmızı kartı veremeyince, bizim oyuncuların psikolojik olarak sıkıntıya girmesini sağlamış oldu. Baktığınızda maç boyu, 90 dakika Caner diye oyuncuyu hepimiz dinliyoruz; sicilini de biliyoruz, buna rağmen 90 dakika kart çıkaramıyor. İrfan Can olunca 2 kelimeye çıkartıyorlar. Yani ben şöyle düşünüyorum; tabi Rafael’e bakıyorsunuz, bütün Türkiye gördü; değmiyor bile. ‘Niye yapıyorsunuz bunu’ diyor hakeme, kart görüyor. Fenerbahçe’ye değil sitemimiz. Maç kazanırsınız, kaybedersiniz ama keşke 11 kişiyle 4-1 yenilseydik. İlk yarı 3-4 olacak maç ama siz bu sahada adaleti sağlayamadığınız zaman, neticeye gitmiyor bu işler. Hakemin maalesef kariyeri de gösteriyor ki bu maçı kaldırabilecek bir hakem değil ki bir de seyircisiz bir maç. Buna rağmen ezildi. Hakaretler ediliyor dokunamıyor. Bu lig bu şekilde nasıl biter” diye konuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks