Ataköy’de bir barda istek şarkı tartışması silahlı çatışmaya dönüştü.

Ataköy'de istek şarkı çatışması! 1 ölü, 1 yaralı

Ataköy’de istek şarkı çatışması! 1 ölü, 1 yaralı

Ataköy’de bir barda istek şarkı tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan çatışmada bar sahibi isabet eden 7 kurşunla hayatını kaybetti. İş adamı ve yanındaki arkadaşı ise tutuklandı.

Olay Bakırköy Ataköy sahilyolunda bulunan bir barda geçtiğimiz hafta salı gecesi meydana geldi. İnşaat işiyle uğraşan Berat Kırcalı, “kasten yaralama ve tehdit” suçundan girdiği cezaevinden tahliye olan arkadaşı Bektaş Çam’ı pazartesi akşamı 20.00 sıralarında Silivri Cezaevinden aldı. Yolda bir arkadaşını da alan Berat Kırcalı, onları Bakırköy Ataköy’de bulunan bir bara götürdü.

Tombik

“SARHOŞ” ŞARKISI REDDEDİLİNCE

Burada eğlenen 3 arkadaş, barda sahne alan şarkıcıdan “Sarhoş” şarkısını istedi. Ancak şarkıcı bu isteği reddetti. Bunun üzerine 3 arkadaş ve şarkıcı arasında tartışma çıktı. Bar sahiplerinin araya girmesiyle olay sakinleşti. Bir süre daha barda kalan 3 arkadaş daha sonra ayrıldı.

20 DAKİKA SONRA GERİ GELDİLER

Berat Kırcalı ve Bektaş Çam yaklaşık 20 dakika sonra tekrar olay yerine tekrar geldi. Burada kendilerini bar sahiplerinden Bülent Kurtuluş karşıladı. Tartışan 3 kişi silahlarını çekti. Çıkan çatışmada Kırcalı göğsünden yaralandı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Kurtuluş ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kurtuluş hayatını kaybetti.

Detaylar, Haber linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks