Aslında bizler yokuz.

Var olmak ve sonra yok olmak.

Düşün ki hiç var olmadın.

Sahip olduğun fizikselliğin hiç olmadığını kabul etmen gerek. Çünkü zaten yoktun.

Hiç yoktun ki bir damla suyun, bazı enerjilerin birleşimesinden meydana gelerek bir tohum haline geldin.

Sonrasını zaten sen biliyorsun. Onun için aslında sen, ben ve bizler yokuz. Varlığımız sadece bir zaman diliminde bize bahşedilen fiziksellik ile meydana gelerek yok oluyor.

Peki neden? Var olan gerçek bir enerjinin parçalanıp dağılmasımı dersiniz, yoksa hani sizin virüs olarak tanımladığınız bir oluşumun eserimiyiz.

Yokluktan gelip yokluğuma gidiyoruz…?

Yoksa yoktan yaratılmış bir insanın parçalarımıyız…O parçalandı biz mi meydana geldik ve tekrar yok olarak onu mu meydana getireceğiz…

Var olmanın anlam ifadesi nedir? Böyle bir anlamı ifade eden bir varlık değil miyiz?

  •  En büyük soru ise var olmamız ve yok olmamız neden farklı bir fiziksel boyutla meydana geliyor. Neden var olduğumuz yani yoktan meydana geldiğimiz gibi yoktan yok olmuyoruz.

Neden yaşam döngüsü başladığı gibi geriye doğru giderek sona ermiyor…Örneğin belli bir yaştan sonra tekrar genç olup çocuklaşarak ve bebekliğimize dönerek var olduğumuz gisi yok olmuyoruz…

İşte varlığımız yani yoktan meydana gelmemiz İlahi Gücün varlığını, tekrar toprağa gömülerek yok olmamız ise ilk insanın yani Adem’in topraktan yaratıldığının delilidir.

Gerçek okumak budur. Varlığını, birliğini ve sığınmanın gücünü yok olmaya bağlayarak var olmadığını kabul etmektir.

Belki de sadece Adem için sonsuzluk bir hayatı var…Biz o sonsuzluk hayatında Adem’in sahip olduğu enerjilerden bir zerreyiz.

Haber Veriyoruz

Teknoloji

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks