Ardahan Dernekler Federasyonu’nun Gölbaşı’nda düzenlediği birlik ve beraberlik yemeği.

Yavaş’tan her ile bir konak sözü.

Yavaş’tan her ile bir konak sözü.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ardahan Dernekler Federasyonu’nun Gölbaşı’nda düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.

Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı programda Ardahan Halk Oyunları ekibi gösteri sundu. Gecede sahne alan koro da Ardahan yöresel türkülerini seslendirdi. Açılış konuşmasını yapan Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi, katılımından dolayı Mansur Yavaş’a teşekkür etti. Mansur Yavaş ise şunları söyledi:

Tombik

“Ülkemizin her köşesi bir cennet. Her ilin kendine has bir kültürü var. Hep diyorum, 81 ilimiz bir çiçek, Ankara ise bu çiçeklerden oluşan bir buket gibidir. Biz, tüm hemşehri oluşumlarına kendi kültürlerini yaşatmaları ve gelecek nesillere aktarmaları için destek olacağız. ‘81 İl Anadolu Bahçesi Projesi’ bunun en iyi örneklerinden birisi olacak. Her ilin konağını, o ilin temsilcileri yönetecek. Buradan söz veriyorum, seçilirsem bu proje çerçevesinde yapılacak olan Ardahan Konağı’nın yönetimini de federasyonumuza devredeceğiz.”

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks