Arap medyası tutuklamaların Kral Selman bin Abdülaziz’in ölümünden dolayı olduğunu yazıyor.

Suudi Arabistan'da devam eden tutuklamalar.

Suudi Arabistan’da devam eden tutuklamaların Kral Selman’ın ölümü nedeniyle yapıldığı konuşuluyor.

Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın emriyle darbe girişiminde bulundukları için prenslere karşı tutuklamalar devam ederken Arap medyası tutuklamaların Kral Selman bin Abdülaziz’in ölümünden dolayı olduğunu yazıyor.

  • Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Selman kendisine darbe girişiminde bulundukları için tutuklamalara devam ederken Arap medyası bu tutuklamaların Kral Selman bin Abdülaziz’in öldüğü ve ölümünün açıklanmadan önce yapıldığını yazdı.Suudi Arabistan’da en az 20 prensin daha Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın emriyle tutuklandığı öne sürüldü.
Tombik

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz’in kardeşi Ahmed bin Abdulaziz’in (Prens Ahmed) tutuklanmasının ardından kraliyet ailesinden en az 20 kişinin daha veliaht prens Muhammed bin Salman’a “darbe girişiminde” bulunduğu iddiaları üzerine tutuklandığını iddia etti.Tutuklananlar arasında Prens Ahmed’in oğlu Prens Nayef bin Ahmed bin Abdulaziz, eski veliaht prens Muhammed bin Nayef ve onun üvey kardeşi Nawaf’ın da olduğu belirtildi.

Veliaht Prens Muhammed’in tutuklattırdığı diğer prensleri kendisine darbe girişiminde bulunmak için aralarında Amerikalıların da olduğu yabancı güçlerle görüşmekle suçladığı ileri sürüldü. Tutuklama emrinin altında Kral Selman’ın da imzasının olduğu öne sürüldü.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks