Aralarında dünyaca ünlü hackerların da bulunduğu 2 bine yakın katılımcı TürkMadya.

Dünyaca ünlü hackerlar Teknofest'te yarışacak.

Dünyaca ünlü hackerlar Teknofest’te yarışacak.

Aralarında dünyaca ünlü hackerların da bulunduğu 2 bine yakın katılımcı TürkMadya’nın da medya sponsorluğunu üstlendiği Teknofest İstanbul kapsamında yarışacak. Festivalde toplumun her kesimine hitap eden farklı aktiviteler yer alacak.

Teknofest İstanbul kapsamında düzenlenen HackIstanbul 2018 Capture the Flag (CTF) ile Türkiye, dünya çapında bir yarışmaya ev sahipliği yapacak.

Tombik

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dünyaca ünlü hackerların da aralarında bulunduğu 2 bine yakın katılımcı 20-23 Eylül’de düzenlenecek Teknofest İstanbul’da büyük bir mücadelenin parçası olacak.

Siber güvenlik alanında en büyük otorite olarak kabul edilen APWG, ISSA ve ISACA’nın yönetim kurulu başkanlarının anahtar konuşmacı olarak katılacağı mücadele Avrupa Birliği Siber Güvenlik Konseyi (ECSO) ve Romanya Bilim ve Teknoloji Bakanı tarafından da yakından takip edilecek.

HackIstanbul 2018 CTF yarışması, dünya çapında yüzlerce ülkeden binlerce hackerı yeteneklerini sergilemek üzere bir araya getirecek. Yarışmacılar, uzmanların rehberliğinde, özel olarak oluşturulmuş gerçek siber saldırı ortamlarının çeşitli etaplarında tüm becerilerini sergileyerek, kendileri için hazırlanan sistemleri ele geçirmeye çalışacak.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks