Apple’ın bu hafta piyasaya çıkaracağı yeni telefonu iPhone X’e yapılan olumlu yorumlar.

Apple hisseleri iPhone X ile uçtu.

Apple’ın bu hafta piyasaya çıkaracağı yeni telefonu iPhone X’e yapılan olumlu yorumlar şirket hisselerinin rekorla kapanmasına neden oldu.

BBC Türkçe’nin haberine göre, iPhone X’in kimileri tarafından ‘şimdiye kadar yapılan en iyi iPhone’ olarak tanımlanması sayesinde Salı günü Apple hisseleri günü yüzde 1,5 yükselişle kapadı.

Tombik

iPhone X cazibesi! Fiyatı ne kadar, özellikleri neler? iPhone 8 ne zaman satışa çıkacak? İşte Türkiye fiyatıiPhone X cazibesi! Fiyatı ne kadar, özellikleri neler? iPhone 8 ne zaman satışa çıkacak? İşte Türkiye fiyatı
Böylece şirketin hisse başına değerinin 169 dolara yükselmesi rekor kırmasını sağladı. Telefonla ilgili gelen olumlu yorumlar şirketin piyasa değerini bir gecede 10,9 milyar dolar yükseltti.

Yükselen hisseleri sayesinde Apple’ın piyasa değeri 872,8 milyar dolara ulaştı. Şirket hisseleri bu yılın başından beri yüzde 46 yükseldi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks