ABD’li online yayın şirketi Netflix, ödüllü dizisi House of Cards’ı bitirme kararı aldığını bildirdi.

Kevin Spacey hakkındaki taciz iddiaları sonrası Netflix’ten House of Cards kararı.

ABD’li online yayın şirketi Netflix, ödüllü dizisi House of Cards’ı bitirme kararı aldığını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde Oyuncu Antony Rapp, Kevin Spacey’nin kendisi 14 yaşındayken taciz ettiğini iddia etmişti. Açıklama, oyuncu Antony Rapp’in dizinin başrol oyuncusu ABD’li aktör Kevin Spacey’e yönelttiği taciz iddialarının bir gün ardından geldi.

Netflix açıklamasında, Spacey’nin 26 yaşındayken 14 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismar etmeye çalıştığına dair iddiaların kendilerini derinden üzdüğü kaydetti, fakat diziyi bitirme kararını aylar öncesinden aldıklarını açıkladı:
“Dün gece basına yansıyan haberlerden sonra, Baltimore’da bulunan dizi oyuncuları ve set çalışanlarını desteklemek ve kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak için bu öğleden sonra bir toplantı gerçekleştirdik. Kevin Spacey, daha önce de belirlediğimiz gibi sette bulunmuyor.”.

Tombik

Ünlü medya şirketi, şu anda 6.sezon çekimleri devam eden ve 2018’de yeni sezonunun yayınlanması planlanan dizinin final yapacağını da açıklamasında ifade etti.

Netflix hisseleri düştü

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks