Ankaralılık, Ankara’da yaşamak ve Ankara’nın suyunu, toprağını teneffüs etmekle ilgili bir şeydir.

Mansur Yavaş’tan Özhaseki çıkışı.

Mansur Yavaş’tan Özhaseki çıkışı.

CHP Ankara Büyükşehir Başkan adayı Mansur Yavaş, AK Parti’nin adayı Mehmet Özhaseki’nin Ankara’yı iyi bilmediğini savunarak, “Ankaralılık, Ankara’da yaşamak ve Ankara’nın suyunu, toprağını teneffüs etmekle ilgili bir şeydir” dedi.

Önceki akşam özel bir televizyon kanalının canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunan Yavaş, “Ben Ankara’nın bütün ilçelerini bilirim, orada ne yetişir bilirim. İnsanların problemlerini bilirim. Özhaseki’nin bildiğini zannetmiyorum. Öğrenecek mutlaka, soracak sizin probleminiz ne diye. Ama bu bildiğini bir başkasından almak çok farklı. Rakibimin Ankara’yı şimdiye kadar belediye başkanlığı yapmış kişiler kadar bilmediğini düşünüyorum. Dolayısıyla zorlanacaktır. Onu bürokratları yönlendirecektir; ben bürokratları yönlendireceğim” diye konuştu. Yavaş, yerel seçime ve projelerine ilişkin şunları söyledi:

Tombik

SUDA İNDİRİM YAPACAĞIZ

“Suda önemli bir indirim yapacağız. Suyla ilgili yılbaşında 6 lira içmeye başladığınız su yıl bittiğinde 8-9 liraya mal oluyor. Mansur Yavaş belediye başkanı olduğu zaman vatandaş 6 liraya su içiyorsa 2020 yılında da 6 liraya su içecek.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks