Anadolu Efes Darüşşafaka Basketbol maçı sonucu.

Darüşşafaka Tekfen'i 89-83 yendi.

Efes 23 farktan sonra heyecan yarattı.

Anadolu Efes çok farklı önde götürdüğü maçın son çeyreğinde gençlerin oyuna girmesiyle başlayan krizin as oyuncuların dönmesinden sonra da bir süre devam etmesiyle ilginç hal alan maçta Darüşşafaka Tekfen’i 89-83 yendi.

Anadolu Efes; Buğrahan ve Tuncer’le başladıktan sonra Tibor Pleiss’ı kullanarak bu oyuncudan gelen 11 sayıyla 8. dakikada farkı 12 sayıya (27-15) çıkardı. Daçka ise bu bölümde Doron Lamb’in üçlükleri ile oyunda kalmaya çalıştı. Rakibinin kötü savunmasını kolay cezalandıran Anadolu Efes ilk periyodu 32-17 önde bitirdi.

Tombik

İkinci çeyrekte Anadolu Efes rotasyonu genişletip az süre alanlara fırsat verdi ancak momentum değişmedi. Maçı bırakmış havası içinde düşük enerjiyle oynayan Daçka bu periyodda sadece 13 sayı attı ve devre 53-30 sona erdi.
İlk yarıda Tibor Pleiss 15, Buğrahan Tuncer 12 sayı attı, Anadolu Efes yüzde 65 ile şut attı (Darüşşafaka yüzde 33), boyalı alan sayılarında 30-12, bench sayılarında 18-8, asistte 17-10 üstünlük sağladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks