Akdeniz’de saat 15.44’te 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Akdeniz'de deprem (AFAD-Kandilli depremler)

Akdeniz’de deprem (AFAD-Kandilli depremler)

Son dakika haberine göre Akdeniz’de saat 15.44’te 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya’nın Gazipaşa ilçesinin 38 km açığında meydana gelen deprem, kent merkezi ve çevre illerde de hissedildi. Öte yandan depreme ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan açıklama geldi.

Akdeniz’de Antalya’nın Gazipaşa ilçesinin 38 km açığında 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 77 km altında meydana gelen deprem başta Antalya olmak üzere ve çevre illerde de hissedildi.

Kandili Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı.

BAKAN KURUM’DAN AÇIKLAMA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Hasar tespit ekipleri incelemelerine başladı. Şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadık” açıklamasını yaptı.

ANTALYA VALİSİ YAZICI: OLUMSUZ BİR DURUM YOKTUR

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Gelen ilk bilgilere göre olumsuz bir durum yoktur. İsteyenler evlerinin önüne çıkabilirler” açıklamasında bulundu.

AFAD’DAN AÇIKLAMA

AFAD’dan yapılan açıklamada, “Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” denildi.

Detaylar, Haber Link

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks