AK Parti’li ve CHP’li gruplar karşı karşıya geldi.

Meclis'te yaşanan gerginlik sokaklara yansıdı.

Meclis’te yaşanan gerginlik sokaklara yansıdı! AK Parti’li ve CHP’li gruplar karşı karşıya geldi.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, geçtiğimiz gün TBMM’de AK Parti ve CHP arasında çıkan kavgada yaralanan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u savunmak için Sakarya CHP il binası önünde basın açıklaması düzenledi. Aynı esnada AK Parti’li grup da basın açıklaması yapmak isteyince gerginlik yaşandı. Olaylar sonrasında bir kişi gözaltına alındı.

  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, geçtiğimiz gün TBMM’de AKP ve CHP arasında çıkan kavgada yaralanan ve daha sonra hakkında soruşturma başlatılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u savunmak için Sakarya CHP il binası önünde basın açıklaması düzenledi. Aynı esnada Özkoç’u kınamak için CHP il binası önünde toplanan Sakarya Milli İrade Sivil Toplum Kuruluş üyeleri ve AKP’li grup basın açıklaması yapmak isteyince gerginlik yaşandı. Olaylar sonrası bir kişi gözaltına alındı.
Tombik

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, geçtiğimiz gün TBMM’de AK Parti ve CHP arasında çıkan kavgada yaralanan ve daha sonra hakkında soruşturma davası açılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u savunmak için Sakarya CHP il binası önünde basın açıklaması düzenledi.

Aynı esnada Özkoç’u kınamak için CHP il binası önünde Sakarya Milli İrade Sivil Toplum Kuruluş üyeleri ve AK Parti’li grup basın açıklaması yapmak isteyince gerginlik yaşandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks