AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi için partililer, Ankara Spor Salonu’na toplandı.

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde Konuşuyor.

Başkan Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi’nde Konuşuyor.

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi için partililer, Ankara Spor Salonu’na toplandı. Yeni hükümet sistemine geçiş kongresine Rusya, Çin gibi ülkelerden katılım var.

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi başladı. Kongre dolayısıyla binlerce partili, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı. Başkan Erdoğan kongre salonunda konuşma yapıyor.

Tombik

AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ BAŞLADI

AK Parti’de yenilenme kongresi “Millet bir hedef bir” sloganıyla başladı. Divan Başkanı Mehmet Ali Şahin olacak. Başkan Erdoğan A takımını belirleyecek. İlk kez Genel Başkanlık ve MKYK seçimi aynı anda yapılacak ve Erdoğan bu akşam MKYK ile ilk toplantıyı yapacak.Tüzük yeni sistemle uyumlu hale getirilecek, 50 asıl 25 yedek üye belirlenecek.

KONGREYE ÇEŞİTLİ İLLERDEN KATILIM VAR

Ankara’da yapılan kongreye il dışından yoğun katılım olması nedeniyle şehrin girişinde kontrol noktaları oluşturuldu. Bu noktalara otobüslerle gelen partililer, Atatürk Kültür Merkezi alanına ulaştı. Partililer, tezahüratlar eşliğinde kongrenin düzenleneceği salona yürüdü. Spor salonu önünde ve çevresinde bekleyenlere, kumanya ve su servisi yapıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks