ABD’li Doktor Rashid Buttar, koronavirüsle ilgili bomba açıklamalarda bulundu.

Kovid 19'dan bir tane ölen yok

ABD’li Dr. Rashid Buttar’dan koronavirüs bombası: Kovid 19’dan bir tane ölen yok.

ABD’li Doktor Rashid Buttar, koronavirüsle ilgili bomba açıklamalarda bulundu. Buttar, koronavirüsün labaratuvarda üretildiğini belirterek, virüs üzerinden bir korku düzeni oluşturulmaya çalışıldığını, test kitlerinin de güvenilir olmadığını söyledi.

Çin’in Whan kentinde ortaya çıkan koronavirüsle ilgili olarak, ABD’li Dr. Rashid Buttar, virüsün labaratuvarda üretildiğini ve test kitlerinin yanlış olduğunu iddia etti.

Tombik

Doğal bir virüsü alıp işlev kazandırıyorsunuz

Şimdiye kadar kliniklerimizde damardan verilen bir ilaç vardı. Araştırmalarımızı geliştirdikçe bu Koronavirüsün yanılsamalı bir ilaç olduğuna karar verdik. 2015 yılında Kuzey Carolania Üniversitesi tarafından yayınlanan bir araştırmadan bahsediyorum. ABD hükümeti bu araştırmanın sonlandırılmasını istedi. Doğal bir virüsü alıp işlev kazandırıyorsunuz. Virüsü mutasyona uğradıp daha tehlikeli bir hale getiriyorzunuz.

Yaptığım araştırmalarda bulduğum SHC014 türü bir koronavirüsü alıp onu bir başka virüsle birleştirip, üzerinede HIV virüsü ekliyorlar.

Hiç bir virüs 3 metre zıplayamaz

2015 yılında bir grup virüs uzmanı danışman bu virüsün zararlı olduğunu ve durdurulmasını istedi. ABD hükümeti bunun durdurulmasını istediler. Fauci denilen adam bütçeden para ayırdı. Bu virüsü başımıza bu adam açtı. 2017 yılında zaten George Town Üniversitesi’nde yaptığı açıkalamada bir salgın çıkacağını öngürdü. Bu adam “Başkan bir salgın hastalıkla uğraşacak” dedi. Virüsün nereden geldiği önemli değil , ABD hükümeti bunu bir fırsat olarak gördü ve şimdi tüm mali sistem kapandı. Şimdi diyorlarki 1,5 metre mesafe bırakın diyorlar tamamen yalan bu, böyle bir virüs yok.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks