ABD, suikast timi olarak bilinen 75. Ranger Alayı’nı yola çıkardı.

ABD suikast timini Orta doğu'ya gönderdi.

Savaş çanları çalıyor! ABD suikast timini Orta doğu’ya gönderdi.

Kasım Süleymani’nin öldürülmesine misilleme olarak İran’ın ABD üslerini vurmasının ardından ABD, suikast timi olarak bilinen 75. Ranger Alayı’nı yola çıkardı. Bir Pentagon yetkilisi ABD’nin en büyük suikast timi olarak bilinen 75. Ranger Alayı’nın da Irak’a gönderileceğini açıkladı.

İranlı General Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ile bölgede artan gerilime karşılık, ABD Ortadoğu’ya suikast timi olarak bilinen 75. Ranger Alayı’nı gönderdi.

Tombik

IRAK’A GÖNDERİLECEK

Amerikan Politico haber sitesi ile Amerikan Ordusu’na yakınlığıyla bilinen merkezi Virginia Eyaleti’nde bulunan Military.com’un göre bir Pentagon yetkilisi ABD’nin en büyük suikast timi olarak bilinen 75. Ranger Alayı’nın Irak’a gönderileceğini açıkladı.

3 BİN KİŞİLİK KUVVET

1984 yılından bu yana aktif olan 75. Ranger Alayı, 3 bin 632 kişilik hafif piyade özel operasyon birliği olarak biliniyor. Ranger’ların bölgeye gönderilmesi ABD’nin açıkça Yüksek Öneme Haiz Hedefleri (High Value Targets – HVT) öldürme stratejisi izleyeceğini de ortaya koyduğu yorumuna neden oldu.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks